Bemanning av veterinärer, djursjukskötare & djurvårdare

Veterinärbemanning

Nyfiken på veterinärbemanning via Sens Care? Hos oss på Sens Care kan du som veterinär eller djursjukskötare jobba både som underkonsult och anställd. Vi är ett bemanningsföretag inom veterinärbemanning och har många lediga jobb för dig som veterinär eller djursjukskötare. Vi erbjuder dig varierande uppdrag med bra ersättning. Varmt välkommen att kontakta oss för mer info.

Veterinärer, djursjukskötare och djurvårdare

Som veterinärkonsult hos Sens Care erbjuds du varierande uppdrag samtidigt som du får en ökad flexibilitet. Vi som arbetar på Sens Care arbetar för att erbjuda högsta möjliga service för att vara marknadens bästa arbetsgivare så att du kan lägga fullt fokus på verksamheten.

När du arbetar som veterinär för Sens Care erbjuder vi följande:

  • Frihet och flexibilitet
  • Bra ersättning
  • Ett certifierat bemanningsföretag 
  • Trygga anställningsvillkor 
  • En engagerad arbetsgivare som kan din bransch 
  • Varierande och utvecklande uppdrag 
  • Minskad administration och mer tid för kliniskt arbete 
  • Uppskattning för din insats

Är du ny inom veterinärbemanning? – Vi hjälper dig

Om det är första gången du överväger att testa att arbeta som veterinärkonsult hjälper vi dig med allt som behövs för att komma igång. Du behöver ingen tidigare erfarenhet från bemanningsbranschen, dock behöver du ha arbetat som veterinär och ha erfarenhet. Vår process är enkel, välj att göra en intresseanmälan eller slå oss en signal så hjälper vi dig att komma igång!

Sens Care gör det enkelt för dig som veterinärkonsult

När du arbetar som veterinär för Sens Care ska det vara enkelt. Vi vill ge dig bästa möjliga service så du kan ha fullt fokus på ditt arbete och göra det du är bäst på. Det är vårt ansvar att se till att du får all den information du behöver i samband med ett nytt uppdrag som veterinär.

Sens Care har fullt arbetsgivaransvar för sina veterinärkonsulter

På Sens Care är vi angelägna om att våra veterinärkonsulter har en bra arbetssituation och vi tar fullt arbetsgivaransvar för våra anställda. När du är ute på uppdrag följer vi upp med både dig och personal på plats att allting fungerar efter era önskemål. På så sätt kan du i lugn och ro fokusera på att göra en bra arbetsinsats med hög servicenivå, så sköter vi allting runtomkring.

Vad har Sens Care för villkor och ersättning?

När du arbetar som veterinärkonsult hos Sens Care får du en hög och konkurrenskraftig ersättning. Lönen sätts på individuell nivå med hänsyn till din kompetens, erfarenhet och flexibilitet.

Som veterinär väljer du själv om du vill vara anställd hos oss eller arbeta som underkonsult. Är du egenföretagare kan du självklart fakturera oss. Löneutbetalningar kan ske månadsvis eller på veckobasis om så önskas.

Vanliga Frågor om Veterinärbemanning

1. Har ni bemanningsuppdrag för veterinärer i hela Sverige?

Ja, vi har uppdrag över hela landet.

2. Kan jag arbeta som underkonsult hos er?

På Sens Care kan du själv välja om du vill vara anställd eller arbeta som underkonsult. Har du eget bolag kan du få uppdrag via oss och fakturera.

3. Vilka är fördelarna med att arbeta som bemanningsveterinär?

De flesta av våra anställda uppger en ökad flexibilitet och högre ersättning som en av de viktigaste faktorerna. Man får större chans att påverka i vilken omfattning man vill arbeta samt hur intensivt i olika perioder i livet.