Lediga jobb som hyrundersköterska inom vården

Undersköterskebemanning

Vad innebär det att jobba som undersköterska i bemanning?

Att jobba som hyrundersköterska via Sens Care innebär en ökad flexibilitet och frihet. Som konsult har du hela Sverige som arbetsplats och kan i större utsträckning välja var, när och hur mycket du vill jobba. Om du har en undersköterskeutbildning och minst 1 års yrkeserfarenhet kan du via Sens Care jobba inom bemanning. Vi har främst undersköterske-jobb inom slutenvården. Som konsult får du en ökad flexibilitet och frihet. Valet ligger helt och håller hos dig som bemanningsundersköterska. Vid intresse kontakta oss för mer info.

Bemanningsundersköterska via Sens Care

Vi vill vara det självklara valet för dig som undersköterska. Alla vi konsultchefer kommer från vården själva och många av oss har arbetat som sjuksköterskor. Vi arbetar aktivt för att matcha rätt undersköterskeuppdrag efter just dina önskemål. Att jobba i tät dialog med både dig och kunden tror vi gynnar alla parter till ett optimalt samarbete.

  • När du arbetar som bemanningsundersköterska hos Sens Care får du bland annat:
   • Frihet och flexibilitet
   • Bra ersättning
   • Ett certifierat bemanningsföretag
   • Trygga anställningsvillkor
   • Kollektivavtal
   • Ansvarsförsäkring
   • Tjänstepension
   • En engagerad arbetsgivare som kan din bransch
   • Varierande och utvecklande uppdrag
   • Minskad administration och mer tid för kliniskt arbete
   • Uppskattning för din insats

Är du ny inom bemanning?

Om det är första gången du överväger att testa att arbeta som som undersköterska på konsultbasis hjälper vi dig med allt som behövs för att komma igång. Du behöver ingen tidigare erfarenhet från bemanningsbranschen, dock behöver du ha arbetat som undersköterska i 1-2 år. Vår process är enkel, välj att göra en intresseanmälan eller slå oss en signal så hjälper vi dig att komma igång!

Sens Care gör det enkelt för dig som hyrundersköterska

När du arbetar som bemanningsundersköterska för Sens Care ska det vara enkelt. Vi vill ge dig bästa möjliga service så du kan ha fullt fokus på ditt arbete och göra det du är bäst på. Om du väljer att jobba på annan ort hjälper vi dig med både boende och resor. Det är vårt ansvar att se till att du får all den information du behöver i samband med ett nytt uppdrag som hyrundersköterska

Sens Care har fullt arbetsgivaransvar för sina undersköterskor

På Sens Care är vi angelägna om att våra bemanningsundersköterskor har en bra arbetssituation och vi tar fullt arbetsgivaransvar för våra anställda. När du är ute på uppdrag följer vi upp med både dig och personal på plats att allting fungerar efter era önskemål. Om möjligt kommer vi också på besök ute på just din arbetsplats just för att kunna följa upp vårt arbetsgivaransvar.

Villkor och ersättning som undersköterska hos Sens Care

När du arbetar som undersköterskekonsult hos Sens Care får du en hög och konkurrenskraftig ersättning. Lönen sätts på individuell nivå med hänsyn till din kompetens, erfarenhet och flexibilitet. Vi har kollektivavtal och erbjuder dig utöver timlön, Ob-tillägg, semesterersättning samt tjänstepension enligt kollektivavtal.

Löneutbetalningar kan ske månadsvis eller på veckobasis om så önskas.

Vanliga Frågor om undersköterska:

1. Har ni bemanningsuppdrag för undersköterskor i hela Sverige?

Vi har uppdrag över hela landet inom landsting, kommunal verksamhet samt hos privata vårdgivare. Men störst behov har vi av undersköterskor inom slutenvården i Stockholm.

2. Kan jag känna mig trygg som anställd undersköterska hos er på Sens Care?

Vi är ett bemanningsföretag som är certifierade vilket innebär att det görs oberoende kontroller av vårt förtag så du kan känna dig trygg. Vi har kollektivavtal och erbjuder tjänstepension.

3. Vilka är fördelarna med att arbeta som bemanningsundersköterska?

De flesta av våra anställda uppger en ökad flexibilitet och högre ersättning som en av de viktigaste faktorerna. Man får större chans att påverka i vilken omfattning man vill arbeta samt hur intensivt i olika perioder i livet.