Bli konsult

Bli konsult hos oss

Vi på Sens Care erbjuder dig en konkurrenskraftig lön, goda anställningsvillkor eller om du är egenföretagare och vill vara underkonsult- konkurrenskraftiga arvoden. Våra kunder är regioner, kommuner och privata vårdgivare och vi finns i hela Sverige.

Vi anställer dig med goda förutsättningar för uppdrag som konsult hos våra kunder.

Certifierad

Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001: 2015. Vårt certifierade sätt att arbeta skapar ökad kundnöjdhet, motiverad personal och ständiga förbättringar.

Vi har kreditbetyget AAA, det högsta som ett aktiebolag kan få enligt Bisnodes kreditvärderingsmodell.

Kollektivavtal och försäkringar

Som anställd hos oss har du anställningsvillkor enligt ett kollektivavtal. Vi samarbetar med Vårdförbundet, Kommunal och Unionen. Genom kollektivavtalet omfattas du av:

Gruppolycksförsäkring
Grupplivförsäkring
Tjänstepension
Ansvarsförsäkring

Konkurrenskraftig lön eller avgift

Vi erbjuder dig som anställd konkurrenskraftig ersättning för ditt uppdrag

Anställningsformer

Vi erbjuder dig flera olika anställningsformer; heltids- eller deltidstjänst i form av anställning per timme / på begäran eller garanti för anställning (tills vidare). Allt så att du kan arbeta exakt hur och så mycket du vill. Om du vill sätta ihop livets pussel och utvecklas i din karriär, erbjuder Senscare dig alla möjligheter.

Personlig och familjär

Våra anställda och partners är förutsättningen för vår verksamhet. Alla relationer är viktiga och vi ser till att upprätthålla personlig kontakt med en opretentiös attityd och familjeanda. Vi är lyhörda och värdesätter en öppen dialog, både med våra anställda och våra partners.

Det är viktigt för oss att du känner dig välkommen och uppskattad. Vi bemannar med omtanke.

Nöjda anställda

Många av våra anställda vittnar om hur lärande, roligt och utmanande det är att anställas. Att få chansen att utvecklas i sin yrkesroll och få bred erfarenhet från flera olika arbetsplatser och situationer är alltid givande. Och inte minst känslan av frihet att kunna kontrollera sitt eget schema.

Vi har många nöjda konsulter som jobbar med oss

Många av våra konsulter känner tillfredställelse av att utvecklas med varierande och utmanade arbetsuppgifter. Vi är en trygg arbetsgivare i en föränderlig bransch.
Jimmy
Att arbeta för Senscare AB ger mig goda möjligheter att utvecklas som sjuksköterska. Jag kan välja att arbeta på olika arbetsplatser under olika perioder vilket gör att jag kan variera mina arbetsuppgifter och ständigt prova nya utmaningar inom sjuksköterskeyrket. Trivs jättebra med Senscare AB som arbetsgivare.

Jimmy

Leg sjuksköterska
Alina
Sens Care är ett företag som jag verkligen rekommenderar. Att jobba som konsult har flera fördelar, vilket har bidragit till att jag som sjuksköterska fått en bredare kunskap samt erfarenhet i arbetslivet. Att få den möjligheten med att kunna jobba på olika avdelningar anser jag något positivt som dessutom har stärkt mitt självförtroende som sjuksköterska.

Alina

Leg sjuksköterska

Vi har lång erfarenhet och har funnits sedan 2002. Hos oss kan du känna dig trygg.

Sens Care är ett bemanningsföretag inom vård och socialt arbete. Vi är ett företag med kollektivavtal och tjänstepension. Vi bemannar med omtanke!

Start

Matchning

Våra bemanningsansvariga matchar dig med en handläggare inom ditt område

Bekräftelse

Överenskommet uppdrag bekräftas skriftligt, preliminärt och slutligt, med både uppdragsgivare och medarbetare

Avstämning

Efter introduktionen gör vi en gemensam avstämning tillsammans med dig

Intresseförfrågan

Ställ din förfrågan till oss, via vårt kontaktformulär eller telefon.

Snabb återkoppling

Vi återkopplar till dig så snabbt som möjligt

Jobbstart

Som anlitad konsult inställer du dig hos utvald arbetsgivare vid överenskommen tidpunkt för jobbstart och introduktion
Alina
Intresserad av att bli konsult? Skicka in en intresseanmälan...