Bli konsult

Bli konsult hos oss

Vi på Sens Care erbjuder dig konkurrenskraftig lön, goda anställningsvillkor eller om du är egenföretagare och vill vara underkonsult –  konkurrenskraftiga arvoden. Våra uppdragsgivare är regioner, kommuner och privata vårdgivare och vi finns i hela Sverige.

Vi anställer dig med goda villkor för uppdrag som konsult hos våra uppdragsgivare.

Auktoriserat och certifierat

Vi är auktoriserade av kompetensföretagen Almega sedan 2006. Auktorisationen säkerställer att Sens Care arbetar seriöst, uppfyller höga krav på affärsmässighet och följer kompetensföretagens etiska regler.

Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001:2015. Vårt certifierade arbetssätt skapar ökad kundtillfredsställelse, motiverad personal och ständig förbättring.

Vi har kreditbetyg AAA, det högsta ett aktiebolag kan få enligt Bisnodes kreditvärderingsmodell.

Kollektivavtal och försäkringar

Som medarbetare hos oss har du anställningsvillkor enligt kollektivavtal. Vi samarbetar med Vårdförbundet, Kommunal och Unionen. Genom kollektivavtalet omfattas du av:

Gruppolycksfallsförsäkring
Tjänstegrupplivförsäkring
Tjänstepensionsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Konkurrenskraftig lön eller arvode

Vi erbjuder dig som medarbetare konkurrenskraftiga ersättningar för ditt uppdrag

Anställningsformer

Vi erbjuder dig flera olika anställningsformer; hel- eller deltidstjänst i form av tim-/vid behov-anställning eller garantianställning (tillsvidare). Allt för att du ska kunna arbeta precis hur och så mycket som du vill. Vill du få ihop livspusslet och utvecklas i din karriär erbjuder Senscare dig alla möjligheter.

Personligt och familjärt

Våra medarbetare och samarbetspartners är förutsättningen för vår verksamhet. Alla relationer är viktiga och vi ser till att hålla personlig kontakt med en prestigelös inställning och familjär anda. Vi är lyhörda och sätter värde på en öppen dialog, både med våra medarbetare och våra samarbetspartners.

Det är viktigt för oss att du ska känna dig välkommen och uppskattad. Vi bemannar med omtanke.

Nöjda medarbetare

Många av våra anställda vittnar om hur lärorikt, roligt och utmanande det är att vara uthyrd. Att få chans att utvecklas i sin yrkesroll och få bred erfarenhet från flera olika arbetsplatser och situationer är alltid givande. Och inte minst frihetskänslan av att själv kunna styra sitt schema.

Vi har många nöjda konsulter som jobbar med oss

Många av våra konsulter känner tillfredställelse av att utvecklas med varierande och utmanade arbetsuppgifter. Vi är en trygg arbetsgivare i en föränderlig bransch.
Jimmy
Att arbeta för Senscare AB ger mig goda möjligheter att utvecklas som sjuksköterska. Jag kan välja att arbeta på olika arbetsplatser under olika perioder vilket gör att jag kan variera mina arbetsuppgifter och ständigt prova nya utmaningar inom sjuksköterskeyrket. Trivs jättebra med Senscare AB som arbetsgivare.

Jimmy

Leg sjuksköterska
Alina
Sens Care är ett företag som jag verkligen rekommenderar. Att jobba som konsult har flera fördelar, vilket har bidragit till att jag som sjuksköterska fått en bredare kunskap samt erfarenhet i arbetslivet. Att få den möjligheten med att kunna jobba på olika avdelningar anser jag något positivt som dessutom har stärkt mitt självförtroende som sjuksköterska.

Alina

Leg sjuksköterska

Vi har lång erfarenhet och har funnits sedan 2002. Hos oss kan du känna dig trygg.

Sens Care är ett bemanningsföretag inom vård och socialt arbete. Vi är ett auktoriserat företag med kollektivavtal och tjänstepension. Vi bemannar med omtanke!

Start

Matchning

Våra bemanningsansvariga matchar dig med en handläggare inom ditt område

Bekräftelse

Överenskommet uppdrag bekräftas skriftligt, preliminärt och slutligt, med både uppdragsgivare och medarbetare

Avstämning

Efter introduktionen gör vi en gemensam avstämning tillsammans med dig

Intresseförfrågan

Ställ din förfrågan till oss, via vårt kontaktformulär eller telefon.

Snabb återkoppling

Vi återkopplar till dig så snabbt som möjligt

Jobbstart

Som anlitad konsult inställer du dig hos utvald arbetsgivare vid överenskommen tidpunkt för jobbstart och introduktion
Alina
Intresserad av att bli konsult? Skicka in en intresseanmälan...
X