Bemanningssjuksköterska

Sjuksköterskebemanning

Vad innebär det att jobba som bemanningssjuksköterska?

Att jobba som hyrsjuksköterska via Sens Care innebär en ökad flexibilitet och frihet. Som konsult har du hela Sverige som arbetsplats och kan i större utsträckning välja var, när och hur mycket du vill jobba. Vill du arbeta mer intensivt under en period för att sedan ge dig ut i världen och resa? Eller jobba som sjuksköterska i en helt ny stad med nya utmaningar? Ett annat alternativ är att arbeta lite mindre för att skapa mer kvalitetstid med familjen. Valet ligger helt och håller hos dig som bemanningssjuksköterska.

Bemanningssjuksköterska via Sens Care

Vi vill vara det självklara valet för dig som hyrsjuksköterska. Alla vi konsultchefer kommer från vården själva och många av oss har arbetat som sjuksköterskor. Vi arbetar aktivt för att matcha rätt uppdrag efter just dina önskemål. Vi vill erbjuda dig högsta möjliga service genom att hela tiden följa upp hur du har det ute på dina uppdrag. Att jobba i tät dialog med både dig och kunden tror vi gynnar alla parter till ett optimalt samarbete.

När du arbetar som bemanningssjuksköterska hos Sens Care får du bland annat;

 • Frihet och flexibilitet
 • Bra ersättning
 • Ett auktoriserat och certifierat bemanningsföretag
 • Trygga anställningsvillkor
 • Kollektivavtal
 • Ansvarsförsäkring
 • Tjänstepension
 • En engagerad arbetsgivare som kan din bransch
 • Varierande och utvecklande uppdrag
 • Minskad administration och mer tid för kliniskt arbete
 • Uppskattning för din insats

Är du ny inom sjuksköterskebemanning? – Vi hjälper dig

Om det är första gången du överväger att testa att arbeta som bemanningssjuksköterska hjälper vi dig med allt som behövs för att komma igång. Du behöver ingen tidigare erfarenhet från bemanningsbranschen, dock behöver du ha arbetat som sjuksköterska i 1-2 år. Vår process är enkel, välj att göra en intresseanmälan eller slå oss en signal så hjälper vi dig att komma igång!

VI BEMANNAR MED OMTANKE!

Sens Care gör det enkelt för dig som hyrsjuksköterska

När du arbetar som bemanningssjuksköterska för Sens Care ska det vara enkelt. Vi vill ge dig bästa möjliga service så du kan ha fullt fokus på ditt arbete och göra det du är bäst på. Om du väljer att jobba på annan ort hjälper vi dig med både boende och resor. Det är vårt ansvar att se till att du får all den information du behöver i samband med ett nytt uppdrag som hyrsjuksköterska.

Sens Care har fullt arbetsgivaransvar för sina hyrsjuksköterskor

På Sens Care är vi angelägna om att våra bemanningssjuksköterskor har en bra arbetssituation och vi tar fullt arbetsgivaransvar för våra anställda. När du är ute på uppdrag följer vi upp med både dig och personal på plats att allting fungerar efter era önskemål. Om möjligt kommer vi också på besök ute på just din arbetsplats just för att kunna följa upp vårt arbetsgivaransvar. På så sätt kan du i lugn och ro fokusera på att göra en bra arbetsinsats med hög servicenivå, så sköter vi allting runtomkring.

Villkor och ersättning som sjuksköterska hos Sens Care

När du arbetar som sjuksköterskekonsult hos Sens Care får du en hög och konkurrenskraftig ersättning. Lönen sätts på individuell nivå med hänsyn till din kompetens, erfarenhet och flexibilitet. Vi har kollektivavtal och erbjuder dig utöver timlön, Ob-tillägg, semesterersättning på 13% samt tjänstepension enligt kollektivavtal.

Som bemanningssjuksköterska väljer du själv om du vill vara anställd hos oss eller arbeta som underkonsult. Är du egenföretagare kan du självklart fakturera oss. Löneutbetalningar kan ske månadsvis eller på veckobasis om så önskas.

Vanliga Frågor om Bemanningssjuksköterska

1. Har ni bemanningsuppdrag för sjuksköterskor i hela Sverige?

Ja, vi har uppdrag över hela landet inom landsting, kommunal verksamhet samt hos privata vårdgivare

2. Kan jag känna mig trygg som anställd sjuksköterska hos er på Sens Care?

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag vilket innebär att det görs oberoende kontroller av vårt företag så du kan känna dig trygg med att vår ekonomi med mera är i sin ordning. I och med det kan du vara säker på att få din lön utbetald. Vi har även kollektivavtal och erbjuder tjänstepension.

3. Vilka är fördelarna med att arbeta som bemanningssjuksköterska?

De flesta av våra anställda uppger en ökad flexibilitet och högre ersättning som en av de viktigaste faktorerna. Man får större chans att påverka i vilken omfattning man vill arbeta samt hur intensivt i olika perioder i livet.