Bemanningsläkare

Bemanningsläkare via Sens Care

Sens Care vill vara det självklara valet för dig som önskar arbeta som stafettläkare. Vi har varierande uppdrag och vänder oss till dig som vill ha en ökad flexibilitet och få möjlighet att arbeta efter dina villkor. Vi har främst behov av specialistutbildade läkare. Efterfrågan är stor av specialister inom allmänmedicin. När det gäller uppdrag på sjukhus ser vi ett behov av specialister inom barn, gyn/obstetrik, internmedicin, kirurgi, röntgen och akutmedicin. Vi har uppdrag för dig som är Leg Läkare också, där gäller det att du har haft din legitimation och varit yrkesverksam i Sverige i minst 2 år. Vi som arbetar på Sens Care jobbar för att erbjuda högsta möjliga service för att vara marknadens bästa arbetsgivare så du kan lägga fullt fokus ute i verksamheterna.

När du arbetar som bemanningsläkare för Sens Care erbjuder vi följande:

  • Frihet och flexibilitet
  • Bra ersättning
  • Ett auktoriserat och certifierat bemanningsföretag
  • Trygga anställningsvillkor
  • Kollektivavtal
  • Ansvarsförsäkring
  • En engagerad arbetsgivare som kan din bransch
  • Varierande och utvecklande uppdrag
  • Minskad administration och mer tid för kliniskt arbete
  • Uppskattning för din insats

 

Är du ny inom läkarbemanning? – Vi hjälper dig

Om det är första gången du överväger att testa att arbeta som bemanningsläkare hjälper vi dig med allt som behövs för att komma igång. Du behöver ingen tidigare erfarenhet från bemanningsbranschen, dock behöver du ha arbetat som läkare i 2 år. Hos oss kan du välja att arbeta som anställd eller som underkonsult om du har eget bolag. Vår process är enkel, välj att göra en intresseanmälan eller slå oss en signal så hjälper vi dig att komma igång!

 

Sens Care gör det enkelt för dig som hyrläkare

När du arbetar som hyrläkare för Sens Care ska det vara enkelt. Vi vill ge dig bästa möjliga service så du kan ha fullt fokus på ditt arbete och göra det du är bäst på. Om du som anställd hos oss väljer att jobba på annan ort kan vi hjälpa dig med både boende och resor. Det är vårt ansvar att se till att du får all den information du behöver i samband med ett nytt uppdrag som bemanningsläkare.

 

Sens Care har fullt arbetsgivaransvar för sina hyrläkare

På Sens Care är vi angelägna om att våra bemanningsläkare har en bra arbetssituation och vi tar fullt arbetsgivaransvar för våra anställda. När du är ute på uppdrag följer vi upp med både dig och personal på plats att allting fungerar efter era önskemål. Om möjligt kommer vi också på besök ute på just din arbetsplats just för att kunna följa upp vårt arbetsgivaransvar. På så sätt kan du i lugn och ro fokusera på att göra en bra arbetsinsats med hög servicenivå, så sköter vi allting runtomkring.

 

Vad har Sens Care för villkor och ersättning?

När du arbetar som läkarkonsult hos Sens Care får du en hög och konkurrenskraftig ersättning. Lönen sätts på individuell nivå med hänsyn till din kompetens, erfarenhet och flexibilitet.

Som bemanningsläkare väljer du själv om du vill vara anställd hos oss eller arbeta som underkonsult. Är du egenföretagare kan du självklart fakturera oss. Löneutbetalningar kan ske månadsvis eller på veckobasis om så önskas.

 

Vanliga Frågor om bemanningsläkare

1. Har ni bemanningsuppdrag för läkare i hela Sverige?

Ja, vi har uppdrag över hela landet inom landsting, kommunal verksamhet samt hos privata vårdgivare.

2. Kan jag arbeta som underkonsult hos er?

På Sens Care kan du själv välja om du vill vara anställd eller arbeta som underkonsult. Har du eget bolag kan du få uppdrag via oss och fakturera.

3. Vilka är fördelarna med att arbeta som bemanningsläkare?

De flesta av våra anställda uppger en ökad flexibilitet och högre ersättning som en av de viktigaste faktorerna. Man får större chans att påverka i vilken omfattning man vill arbeta samt hur intensivt i olika perioder i livet.