Arbetsterapeutbemanning – lediga jobb som arbetsterapeut på konsultbasis

Vad innebär det att jobba som arbetsterapeut på konsultbasis?

Att jobba som arbetsterapeut på konsultbasis via Sens Care innebär en ökad flexibilitet och frihet. Som konsult har du stora delar av Sverige som arbetsplats och kan i större utsträckning välja var, när och hur mycket du vill jobba. Vill du arbeta mer intensivt under en period för att sedan ge dig ut i världen och resa? Eller jobba som arbetsterapeut i en helt ny stad med nya utmaningar? Ett annat alternativ är att arbeta lite mindre för att skapa mer kvalitetstid med familjen. Valet ligger helt och håller hos dig som bemanningsterapeut.

Arbetsterapeutkonsult via Sens Care

Vi vill vara det självklara valet för dig som väljer att arbeta som arbetsterapeut via bemanning. Alla vi konsultchefer kommer från vården själva och har på så sätt en god inblick i hur vårdkedjan fungerar. Vi arbetar aktivt för att matcha rätt uppdrag efter just dina önskemål. Vi vill erbjuda dig högsta möjliga service genom att hela tiden följa upp hur du har det ute på dina uppdrag. Att jobba i tät dialog med både dig och kunden tror vi gynnar alla parter till ett optimalt samarbete.

När du arbetar som arbetsterapeut hos Sens Care får du bland annat:

 • Frihet och flexibilitet
 • Bra ersättning
 • Ett certifierat bemanningsföretag
 • Trygga anställningsvillkor
 • Kollektivavtal
 • Ansvarsförsäkring
 • Tjänstepension
 • En engagerad arbetsgivare som kan din bransch
 • Varierande och utvecklande uppdrag
 • Minskad administration och mer tid för kliniskt arbete
 • Uppskattning för din insats

Är du ny inom bemanning?  – Vi hjälper dig

Om det är första gången du överväger att testa att arbeta som arbetsterapeut på konsultbasis hjälper vi dig med allt som behövs för att komma igång. Du behöver ingen tidigare erfarenhet från bemanningsbranschen, men du behöver minst 1-2 års erfarenhet som yrkesverksam arbetsterapeut. Vår process är enkel, välj att göra en intresseanmälan eller slå oss en signal så hjälper vi dig att komma igång!

VI BEMANNAR MED OMTANKE!

Sens Care gör det enkelt för dig som konsult

När du arbetar som arbetsterapeut för Sens Care ska det vara enkelt. Vi vill ge dig bästa möjliga service så du kan ha fullt fokus på ditt arbete och göra det du är bäst på. Om du som anställd väljer att jobba på annan ort hjälper vi dig med både boende och resor. Det är vårt ansvar att se till att du får all den information du behöver i samband med ett nytt uppdrag som konsult.

Sens Care tar fullt arbetsgivaransvar för sina bemanningsterapeuter

På Sens Care är vi angelägna om att våra konsulter har en bra arbetssituation och vi tar fullt arbetsgivaransvar för våra anställda. När du är ute på uppdrag följer vi upp med både dig och personal på plats att allting fungerar efter era önskemål. Om möjligt kommer vi också på besök ute på just din arbetsplats just för att kunna följa upp vårt arbetsgivaransvar. På så sätt kan du i lugn och ro fokusera på att göra en bra arbetsinsats med hög servicenivå, så sköter vi allting runtomkring.

Villkor och ersättning som arbetsterapeut hos Sens Care

När du arbetar som arbetsterapeut på konsultbasis hos Sens Care får du en hög och konkurrenskraftig ersättning. Lönen sätts på individuell nivå med hänsyn till din kompetens, erfarenhet och flexibilitet. 

Som arbetsterapeutkonsult väljer du själv om du vill vara anställd hos oss eller arbeta som underkonsult. Är du egenföretagare kan du självklart fakturera oss. Löneutbetalningar kan ske månadsvis eller på veckobasis om så önskas.

Vanliga Frågor om bemanningsterapeut

1. Har ni bemanningsuppdrag för arbetsterapeuter i hela Sverige?

Vi har uppdrag i stora delar av landet, men vi är störst inom i Stockholm och Uppsala där de flesta förfrågningar kommer från kommunal verksamhet.

2. Kan jag arbeta som underkonsult hos er?

På Sens Care kan du själv välja om du vill vara anställd eller arbeta som underkonsult. Har du eget bolag kan du få uppdrag via oss och fakturera.

3. Vilka är fördelarna med att arbeta som arbetsterapeut på konsultbasis?

De flesta av våra anställda uppger en ökad flexibilitet och högre ersättning som en av de viktigaste faktorerna. Man får större chans att påverka i vilken omfattning man vill arbeta samt hur intensivt i olika perioder i livet.